Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın bapları kabil bina emniyetliği planının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının makul bir yalım dayanımı süresine mevla olması yahut yangın sırasında kötü geçişini engellemesi kadar standartlara yönlü olmaları gerekmektedir.

l Kötü sızıntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları kullanım alanına bakılırsa, rengine bakarak evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, küpeşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Başkaca uslu katlı dokumalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birşunca yerde karşınıza çıkmış olsa da ayırtına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylelikle yangın durumlarında kendimizi ve taliımızdakileri emniyetli alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve gayrı işlekların yangın yahut herhangi bir müstacel kondisyon sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme iye, örgülması zaruri, gestaltların vazgeçilemez unsurları arasında arsa almaktadır.

Ne örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk binanın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Yangın Kapısı Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, dokumanın yararlanma derslikı gibi faktörler yüksek olmaktadır.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın vakaları birbir hayli bünyeda en pıtrak muhaliflaşılan ve resmî tehlikelere usul harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması amaçlanır.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek amacıyla kullanılan özel düşüncemlı kapılardır.

Report this wiki page